• NOW Acetyl-L-Carnitine 500mg, 50 Veg.Caps
  • NOW Acetyl-L-Carnitine 500mg, 50 Veg.Caps
NOW Acetyl-L-Carnitine 500mg, 50 Veg.Caps
search
NOW Acetyl-L-Carnitine 500mg, 50 Veg.Caps NOW Acetyl-L-Carnitine 500mg, 50 Veg.Caps
NOW Acetyl-L-Carnitine 500mg, 50 Veg.Caps

NOW Acetyl-L-Carnitine 500mg, 50 Veg.Caps

21,04 €
(με Φ.Π.Α.)

Ακετυλιωμένη βιοδιαθέσιμη μορφή L-Kαρνιτίνης που μπορεί να διασχίσει το φράγμα αίματος-εγκεφάλου ως ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας.

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής NOW Acetyl-L-Carnitine 500mg, 50 Veg.Caps παρέχει Ακέτυλο-L-Καρνιτίνη (ALC) που αποτελεί την ακετυλιωμένη μορφή της L-Kαρνιτίνης, μίας ιδιαίτερα βιοδιαθέσιμης μορφής, η οποία μπορεί να διασχίσει το φράγμα αίματος - εγκεφάλου και να δράσει ως ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας. Με έντονη αντιοξειδωτική δράση συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής δραστηριότητας των νευροδιαβιβαστών και την κανονική λειτουργία των εγκεφαλικών κυττάρων, ενώ συμμετέχει στην απομάκρυνση των τοξικών προϊόντων της διαδικασίας του μεταβολισμού των λιπαρών οξέων στο εσωτερικό των μιτοχονδρίων των μυϊκών κυττάρων.

Η Ακέτυλο-L-Καρνιτίνη έχει αποδεδειγμένα οφέλη στην ποιότητα του σπέρματος γιατί προάγει την αύξηση του αριθμού των σπερματοζωαρίων, τη συνολική κινητικότητα, την εμπρόσθια ταχεία κίνηση καθώς και την αύξηση του ποσοστού των φυσιολογικών μορφών σπερματοζωαρίων. 

Τέλος, η Ακέτυλο-L-καρνιτίνη μπορεί να βελτιώσει τη βιολογική δράση της ινσουλίνης στα γραμμωτά μυϊκά κύτταρα και καρδιακά μυϊκά κύτταρα, και να επιδράσει θετικά σε διάφορες ασθένειες του συνόλου των μυών του σώματος και του καρδιακού μυός.

Δοσολογία: Λαμβάνετε 1-2 κάψουλες μία έως τρεις φορές ημερησίως όπως απαιτείται. Διατηρείται μόνο στo φιαλίδιο.

Προφυλάξεις:

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται σε μέρος που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον.

*Η συσκευασία ενδεχομένως να περιέχει φακελάκι απορρόφησης οξυγόνου Αgeless® Oxygen Absorbers που συμβάλλει στον έλεγχο της υγρασίας κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Να μην καταναλώνεται και να μην αφαιρείται από την αρχική συσκευασία. Κλείνετε επιμελώς το πώμα μετά από κάθε χρήση.

733739000750

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Ενίσχυση Ανοσοποιητικού, Μνήμη - Συγκέντρωση
Κατάλληλο για
Vegans & Vegetarians
Συστατικά
Αμινοξέα
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών