• NOW 5-HTP 50mg 30 Caps
  • NOW 5-HTP 50mg 30 Caps
NOW 5-HTP 50mg 30 Caps
search
NOW 5-HTP 50mg 30 Caps NOW 5-HTP 50mg 30 Caps
NOW 5-HTP 50mg 30 Caps

NOW 5-HTP 50mg, 30 Veg.Caps

10,58 €
(με Φ.Π.Α.)

Συμπλήρωμα διατροφής, φυτική πηγή αμινοξέος 5-Υδροξυτρυπτοφάνη από υψηλής καθαρότητας εκχύλισμα σπόρου Griffonia simplicifolia.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής NOW 5-HTP 50mg, 30 Veg.Caps αποτελεί μία φυτική πηγή αμινοξέος, που υποστηρίζει με φυσικό τρόπο την παραγωγή σεροτονίνης στο κεντρικό νευρικό σύστημα. H 5-Υδροξυτρυπτοφάνη (5-Ηydroxy-L-Τryptophan) αποτελεί τον ενδιάμεσο μεταβολίτη μεταξύ του αμινοξέως τρυπτοφάνη (L-Tryptophan) και του νευροδιαβιβαστή σεροτονίνη (Seroton). Τα υψηλά επίπεδα σεροτονίνης στον οργανισμό βελτιώνουν τον ύπνο και ενισχύουν τη διάθεση. Xρησιμοποιείται κύρια για τη ρύθμιση του Kιρκάδιου ρυθμού του σώματος και την αντιμετώπιση του άγχους και της κατάθλιψης.

Η 5-HTP βοηθά για ένα βαθύ και ξεκούραστο ύπνο, πολύ σημαντικό παράγοντα για τη διαδικασία ανάκαμψης του σώματος μετά από έντονη άσκηση. Βοηθά στην αύξηση των επιπέδων σεροτονίνης, και δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές να χαλαρώσουν και να μειώσουν το στρες κατά τη διάρκεια μίας έντονης προπόνησης. Η δράση του μειώνει το χρόνο που χρειάζεται ο οργανισμός για να αποκοιμηθεί και αυξάνει τα στάδια του REM ύπνου, ώστε να επέλθει βαθύτερος ύπνος. Έτσι το σώμα μπορεί να ανακάμψει και να αυξήσει τα επίπεδα ενέργειας.

To NOW 5-HTP 50mg προέρχεται από υψηλής καθαρότητας εκχύλισμα του σπόρου Griffonia simplicifolia.

Οδηγίες Χρήσης: Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως λίγο πριν από την ώρα του ύπνου, κατά προτίμηση με άδειο στομάχι.

Προειδοποίηση: To προϊόν αυτό μπορεί να προκαλέσει υπνηλία και ήπια γαστρεντερικά συμπτώματα, ωστόσο παροδικά και μικρής χρονικής διάρκειας.

Δεν προορίζεται σε άτομα που εμφανίζουν κατάθλιψη, επιληψία, υψηλή αρτηριακή πίεση και/ή ακολουθούν αγωγή με αντικαταθλιπτικά φάρμακα.

733739000972

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών