• TestSeaLabs Gica Covid-19 Antigen Test Cassette
  • TestSeaLabs Gica Covid-19 Antigen Test Cassette
  • TestSeaLabs Gica Covid-19 Antigen Test Cassette
TestSeaLabs Gica Covid-19 Antigen Test Cassette
search
TestSeaLabs Gica Covid-19 Antigen Test Cassette TestSeaLabs Gica Covid-19 Antigen Test Cassette TestSeaLabs Gica Covid-19 Antigen Test Cassette
TestSeaLabs Gica Covid-19 Antigen Test Cassette

TestSeaLabs Gica Covid-19 Antigen Test Cassette

4,83 €
(με Φ.Π.Α.)

TestSeaLabs Gica Covid-19 Antigen Test Cassette, rapid τεστ κορωνοϊού.

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

TestSeaLabs Gica Covid-19 Antigen Test Cassette rapid τεστ κορωνοϊού.

Ενδείξεις: 

  • Για την ανίχνευση του SARS-Cov-2 σε δείγμα στοματικού υγρού
  • 98,8% κλινική εκλεκτικότητα
  • 93,6% κλινική ευαισθησία
  • Αποτέλεσµα εντός 10-15 λεπτών
  • Θερµοκρασία αποθήκευσης 4-30 °C

Τι περιέχει η συσκευασία:

  • Σωληνάριο εκχύλισης
  • Διάλυμα εκχύλισης
  • Σάκος συλλογής δείγματος
  • Σταγονόμετρο

Προετοιμασία:

  1. Συλλογή δείγματος σάλιου. Πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι και νερό/αντισηπτικό χεριών με βάση το οινόπνευμα. Ανοίξτε το σάκο συλλογής δείγματος. Καθαρίστε το σάλιο στο βάθος του λαιμού και, στη συνέχεια, πτύστε το σάλιο (περίπου 2μL) στο σάκο συλλογής. Αποφύγετε την επιμόλυνση του σάλιου με την εξωτερική επιφάνεια του σάκου συλλογής.
  2. Το τεστ θα πρέπει να πραγματοποιείται αμέσως μετά από τη συλλογή του δείγματος. Μην αφήνετε το δείγμα σε θερμοκρασία δωματίου για περισσότερες από 2 ώρες. Τα δείγματα μπορούν να φυλάσσονται στους -20 °C για έως 1 μήνα πριν από την εκτέλεση του τεστ.
  3. Σε περίπτωση μεταφοράς των δειγμάτων, αυτά θα πρέπει να συσκευάζονται σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς  σχετικά με τη μεταφορά αιτιολογικών μέσων.
  4. Εάν τα δείγματα φυλάσσονται στους -20°C, θα πρέπει να επιστρέφουν σε θερμοκρασία δωματίου, να αποψύχονται πλήρως και να αναμιγύονται πλήρως πριν από τα τεστ. Τα δείγματα μπορούν να ψυχθούν και να αποψυχθούν  μία φορά. Οι επαναλαμβανόμενοι κύκλοι ψύξης και απόψυξης θα πρέπει να αποφεύγονται.

Οδηγίες:

Το δείγμα και τα διαθέσιμα υλικά για τη διεξαγωγή του τεστ θα πρέπει να βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου 15-30°C πρίν από το τεστ.

  1. Σπάστε το άκρο του φιαλιδίου που περιέχει το διάλυμα εκχύλισης. Αφαιρέστε το πώμα του σωληναρίου εκχύλισης.  Προσθέστε όλο το διάλυμα εκχύλισης μέσα στο σωληνάριο εκχύλισης.
  2. Μεταφέρετε με το σταγονόμετρο 3 σταγόνες (περίπου 100μL) φρέσκου σάλιου από το σάκο συλλογής στο σωληνάριο εκχύλισης. Ανακινήστε και αναμείξτε πλήρως.
  3. Αφαιρέστε τη συσκευή τεστ από τον φάκελο αλουμινίου και τοποθετήστε τη σε ένα τραπέζι. Προσθέστε 3 σταγόνες αναμεμειγμένου δείγματος από το σωληνάριο εκχύλισης στην οπή της συσκευασίας τεστ (S)κάθετα.
  4. Ελέγξτε το αποτέλεσμα μετά από 15 λεπτά. Εάν το αποτέλεσμα δεν ελεγχθεί για 20 λεπτά ή περισσότερο, τα αποτελέσματα δεν είναι έγκυρα και προτείνεται η επανάληψη του τεστ.
5205056453786
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών