• Ask Pharma AskVit 30 Caps
  • Ask Pharma AskVit 30 Caps
  • Ask Pharma AskVit 30 Caps
Ask Pharma AskVit 30 Caps
search
Ask Pharma AskVit 30 Caps

Ask Pharma AskVit 30 Caps

9,19 €
(με Φ.Π.Α.)

Ask Pharma AskVit 30 Caps

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Ask Pharma AskVit 30 Caps Συμπλήρωμα Διατροφής για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού

Το Ask Pharma AskVit 30 Caps είναι συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C, D3 και ψευδάργυρο 3 σε 1 που συμβάλλει στην ενίσχυση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.

Ενεργά συσταστικά και δράσεις:

  • Βιταμίνη C η οποία ενεργεί ως αντιοξειδωτικό και συμβάλλει στον ομαλό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, των οστών, των δοντιών, των ούλων, των χόνδρων και του δέρματος. Επίσης υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος, μειώνει την κόπωση και την κούραση και προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες. Συμβάλλει στην αναγέννηση της ανηγμένης μορφής της βιταμίνης Ε, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία, στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη σωματική άσκηση. 
  • Βιταμίνη D που βοηθάει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και είναι πολύ σημαντική για την διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης.
  • Ψευδάργυρος για τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, τη φυσιολογική σύνθεση του DNA και των πρωτεϊνών, προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες και παίζει ρόλο στην κυτταρική διαίρεση. O ψευδάργυρος συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, των μαλλιών, των νυχιών, του δέρματος, της όρασης και στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα, τη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία και στη φυσιολογική γονιμότητα και αναπαραγωγή.

Χωρίς συντηρητικά, χρωστικές, γλουτένη και λακτόζη.

Κατάλληλο και για διαβητικούς.

Οδηγίες χρήσης:

1 κάψουλα ημερησίως μετά το γεύμα.

Αρ.Γνωστ.ΕΟΦ: 9264/31-1-22. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

791689582832
Βιταμίνες
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών