• Uga Omegor Antiage 60caps
Uga Omegor Antiage 60caps
search
Uga Omegor Antiage 60caps

Uga Omegor Antiage 60caps

20,74 €
(με Φ.Π.Α.)

Uga Omegor Antiage 60caps

Ιχθυέλαιο για Υγεία του Δέρματος

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το OMEGOR Antiage, με τη μοναδική του σύνθεση ωμέγα-3 EPA και DHA σε συνδυασμό με ωμέγα-6 GLA, ρεσβερατρόλη και άλφα λιποϊκό οξύ, παρέχει θρεπτικά συστατικά για το δέρμα σε επίπεδο υποστρώματος που βελτιώνει την ισορροπία της κυτταρικής μεμβράνης και ενισχύει τη φυσική αποτελεσματικότητα του σώματός μας στην καταπολέμηση οξειδωτική βλάβη.

Ιδιότητες

Ωμέγα-3 DHA και EPA: είναι τα θεμελιώδη συστατικά των κυτταρικών μεμβρανών και οι πρόδρομοι μιας κατηγορίας κυτταρικών αγγελιαφόρων που ονομάζονται εικοσανοειδή, τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ρύθμιση πολλών φυσιολογικών λειτουργιών. Το DHA είναι το κύριο ωμέγα-3 λιπαρό οξύ που περιέχεται στους φωτοϋποδοχείς του αμφιβληστροειδούς και στις νευρικές δομές. Παίζει ουσιαστικό ρόλο στη μεσολάβηση βιοχημικών διεργασιών που επιτρέπουν τη μετάδοση σημάτων μεταξύ των νευρώνων. Το EPA και το DHA συμβάλλουν επίσης στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς με ημερήσια πρόσληψη 250 mg (1 μαλακή γέλη Omegor Antiage).

Έλαιο Μποράγου: εξάγεται από τους σπόρους του Borago officinalis και είναι χρήσιμο για την ακεραιότητα των κυτταρικών μεμβρανών, τον τροφισμό του δέρματος και τη λειτουργία των αρθρώσεων.

Ρεσβερατρόλη: είναι μια δραστική ένωση που ανήκει στην κατηγορία των πολυφαινολών που περιέχονται επίσης στο κόκκινο κρασί. Η ρεσβερατρόλη πιστώνεται με την εξήγηση του λεγόμενου _γαλλικού παραδόξου_.

Κουρκουμάς: είναι ένα φυτό που χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδία ως φάρμακο για διάφορες ασθένειες καθώς και ως μπαχαρικό και βαφή. Έχει πεπτικές ιδιότητες, είναι χρήσιμο για τη διατήρηση της λειτουργίας των αρθρώσεων και ως αντιοξειδωτικό.

Άλφα λιποϊκό οξύ: είναι μια φυσική ένωση με έντονη αντιοξειδωτική δράση.

Συνένζυμο Q10: είναι ένα αντιοξειδωτικό που εμπλέκεται στις ενεργειακές διεργασίες και στην προστασία των κυττάρων από τη βλάβη των ελεύθερων ριζών. Μπορεί να ενισχύσει τη λειτουργία του καρδιακού μυός.

Βιταμίνη Ε: συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες όντας σαρωτής των ελεύθερων ριζών.

Βιταμίνη Β12: είναι σημαντική για το σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων και την ακεραιότητα των νευρικών κυττάρων. Προωθεί τον κύκλο εργασιών και την αναγέννηση των κυττάρων.

Πιπέρι: αυξάνει τη βιοδιαθεσιμότητα όλων των θρεπτικών συστατικών, αλλά κυρίως του συνενζύμου Q10.

Συστατικά

Ανά 2 κάψουλες

Ολικά ωμέγα-3 500 mg

EPA 286 mg

DHA 143 mg

Λάδι μποράγου 150 mg

GLA 30 mg

Ρεσβερατρόλη 25 mg

Curcuma longa L. d.e. 50 mg

Άλφα λιποϊκό οξύ 25 mg

Συνένζυμο Q10 10 mg

Τοκοτριενόλες και τοκοφερόλες 5 mg (42% NRVs)

Piper nigrum L. d.e. 1 mg

Βιταμίνη Β12 2 mcg (80% NRVs)

Ζελατίνη, Συνδετικός παράγοντας: Γλυκερίνη, Γαλακτωματοποιητής: Μόνο- και Διγλυκερίδια Λιπαρών Οξέων, Λεκιθίνη, Αιθέριο Έλαιο από Γλυκό Πορτοκάλι, Χρωστική: Οξείδιο του Σιδήρου και Υδροξείδια

Δεν περιέχει αλλεργιογόνα - προϊόντα ακτινοβολίας

Οδηγίες χρήσης

Ημερήσια δοσολογία: 2 κάψουλες

Λαμβάνετε με το φαγητό. Καταναλώνετε με λίγο νερό.

8033120250583
Βιταμίνες
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών