• Now Vitamin D3 10.000 IU, 120softgels
Now Vitamin D3 10.000 IU, 120softgels
search
Now Vitamin D3 10.000 IU, 120softgels

Now Vitamin D3 10.000 IU, 120softgels

20,99 €
(με Φ.Π.Α.)

Now Vitamin D3 10.000 IU, 120softgels

Συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης D3 για υγιή οστά και διατήρηση φυσιολογικής λειτουργίας νευρικού & ανοσοποιητικού συστήματος.

  • Η βιταμίνη D3 ή χοληκαλσιφερόλη είναι μία οστεοπροστατευτική βιταμίνη, η οποία συμβάλλει σημαντικά στην υγιή ανάπτυξη και συντήρηση των οστών, της οστικής πυκνότητας καθώς και στη διατήρηση των επιπέδων ασβεστίου στο αίμα.
  • Η πολύτιμη αυτή βιταμίνη, καθορίζει τη ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος, την έκκριση της ινσουλίνης και συμβάλει ενεργά στην υγιή κυτταρική ανάπτυξη.
  • Επίσης, διαθέτει ανοσοτροποιητικές ιδιότητες και υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Now Vitamin D3 10.000 IU, 120softgels

H παραγωγή της D-3 στο ανθρώπινο σώμα είναι μία φωτοχημική αντίδραση που επιτελείται κατά την έκθεση του δέρματος στην υπεριώδη ακτινοβολία UVB. H καταλυτική δράση του ηλιακού φωτός όμως ποικίλλει. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η παρατεταμένη χρήση φωτοπροστατευτικών προϊόντων και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες συντελούν στην εκτεταμένη εμφάνιση ανεπάρκειας βιταμίνης D-3, η οποία επηρεάζει περίπου το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού σε όλες τις εθνικότητες και όλες τις ηλικίες.

Η βιταμίνη D-3 βοηθά σημαντικά στην ανάπτυξη και τη συντήρηση των οστών και της οστικής πυκνότητας. Προάγει την επαρκή απορρόφηση του ασβεστίου, γεγονός που επίσης συμβάλλει στην υγεία των οστών και των δοντιών. Επί πρόσθετα, συμμετέχει στην υγιή κυτταρική ανάπτυξη και τη διατήρηση ενός φυσιολογικού νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματος.

Η D-3 περιέχεται σε λίγες τροφές κυρίως ζωϊκές, όπως o σολωμός, ο τόνος, η σαρδέλα, το μανιτάρι, ο κρόκος αυγού και το "εμπλουτισμένο" γάλα. Για όσους δυσκολεύονται να φτάσουν τα συνιστώμενα επίπεδα, η συμπληρωματική λήψη βιταμίνης D-3 (με τη σύμφωνη γνώμη γιατρού) μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση των επιπέδων D-3 στον οργανισμό.

Σημείωση: Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA (European Food Safety Authority / Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων).

Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Λακτόζη

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, γαλακτοκομικά, καλαμπόκι, αυγά, σιτηρά και συντηρητικά

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Λαμβάνετε 1 μαλακή κάψουλα κάθε τρεις ημέρες με ένα λιπαρό γεύμα ή όπως προτείνεται από το γιατρό σας. Οι μαλακές κάψουλες περιέχουν έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Προσοχή: H D-3 10,000 ΙU δεν ενδείκνυται σε άτομα που εμφανίζουν υπερασβεστιαιμία, νεφρικές παθήσεις ή υπερπαραθυρεοειδισμό και/ή λαμβάνουν θειαζιδικά φάρμακα ή αγωγή για ψωρίαση.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Περιεχόμενα                  περιεκτικότητα ανά δόση      Ημερήσια προτεινόμενη δοσολογία

χοληκαλσιφερόλη (D3)                 250mcg                             1250%

(ζελατίνη βοοειδών, νερό, γλυκερίνη) και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

733739003768
Βιταμίνες
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών