• Vitabiotics Ultra Vit B Complex 60 Tabs
Vitabiotics Ultra Vit B Complex 60 Tabs
search
Vitabiotics Ultra Vit B Complex 60 Tabs

Vitabiotics Ultra Vit B Complex 60 Tabs

12,56 €
(με Φ.Π.Α.)

Vitabiotics Ultra Vitamin B Complex 60 Tabs

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Vitabiotics Ultra Vitamin B Complex Συμπλήρωμα Διατροφής με Σύμπλεγμα Βιταμινών 60 Ταμπλέτες

Η Ultra Βιταμίνη B Complex της Vitabiotics περιέχει και τις 8 απαραίτητες βιταμίνες Β οι οποίες συμμετέχουν ενεργά σε όλες σχεδόν τις φυσιολογικές λειτουργίες του σώματος για τη διατήρηση της υγείας τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών ανεξαρτήτως ηλικίας.

Το συμπλήρωμα διατροφής Vitabiotics Ultra Vitamin B Complex αυμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στην υγεία των μαλλιών και του δέρματος, στην τόνωση & ενέργεια, στη λειτουργία της καρδιάς και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Ειδικότερα:

  • Η βιταμίνη Β6, η θειαμίνη (βιταμίνη Β1), η ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2), η νιασίνη (βιταμίνη Β3) και η βιοτίνη υποστηρίζουν την ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.
  • Η βιοτίνη βοηθά στη διατήρηση υγιών μαλλιών, ενώ η ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2) και η νιασίνη (βιταμίνη Β3) συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας του δέρματος.
  • Η ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2) ενισχύει το φυσιολογικό μεταβολισμό του σιδήρου, ο οποίος είναι γνωστό ότι βοηθά στον κανονικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων και αιμοσφαιρίνης για την κανονική μεταφορά οξυγόνου στο σώμα.
  • Οι βιταμίνες Β6, Β12, νιασίνη (βιταμίνη Β3) και παντοθενικό οξύ συμβάλλουν στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας και περιορίζουν την κόπωση και την εξάντληση.
  • Η θειαμίνη (βιταμίνη Β1) βοηθά τη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς. Η βιταμίνη Β12 και το φολικό οξύ συμβάλλουν στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης, ένας σημαντικός παράγοντας για την υγεία της καρδιάς.
  • Οι βιταμίνες Β6, Β12 και το φολικό οξύ συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η Vitabiotics Ultra Vitamin B Complex 60 Tabs είναι κατάλληλη για αθλητές και αθλήτριες, δραστήρια άτομα και άτομα άνω των 50 ετών.

Συσκευασία: κουτί με 2 blisters, όπου κάθε blister περιέχει 30 δισκία

Χωρίς: τεχνητές χρωστικές ουσίες, συντηρητικά, λακτόζη, μαγιά.

Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών.

Οδηγίες χρήσης:

1-2 δισκία την ημέρα. Κατάποση με νερό ή κρύο ρόφημα. Μην τα μασάτε. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση για καθημερινή κατανάλωση. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όσο χρονικό διάστημα αυτό απαιτείται. 

Όπως και σε άλλα συμπληρώματα διατροφής, ζητήστε ιατρική συμβουλή πριν από τη χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή της γαλουχίας, εάν πάσχετε από επιληψία, εάν είστε υπό ιατρική παρακολούθηση ή πάσχετε από τροφικές αλλεργίες. Το προϊόν αυτό δεν είναι κατάλληλο για τα παιδιά. Να φυλάσσεται σε μέρη που δεν το φθάνουν και δεν το βλέπουν τα παιδιά.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 102422/09.10.2020

Κατάλληλο για vegan.

5021265244072
Βιταμίνη B
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών