• A-Derma Exomega Control Creme 200ml
A-Derma Exomega Control Creme 200ml
search
A-Derma Exomega Control Creme 200ml

A-Derma Exomega Control Creme 200ml

14,91 €
(με Φ.Π.Α.)

A-DERMA Exomega Control Crème 200ml Κρέμα για δέρμα μου έχει τάση ατοπίας ή είναι πολύ ξηρό, κατάλληλο για χρήση την περίοδο του χειμώνα.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Η κρέμα A-DERMA Exomega Control Crème 200ml είναι μια μαλακτική φροντίδα με φυτικό δραστικό συστατικό, που περιέχει μόνο τα απαραίτητα δραστικά συστατικά για να καταπραΰνει το ατοπικό και πολύ ξηρό δέρμα.

Έχει πλούσια υφή και είναι κατάλληλο για βρέφη, παιδιά κι ενήλικες.

Οδηγίες χρήσης:

Εφαρμόστε 1-2 φορές την ημέρα. Μετά από κάθε χρήση απομακρύνετε την περίσσεια του προϊόντος από το στόμιο και ξανακλείστε το σωληνάριο.

Το στόμιο μπορεί να αλλάξει χρώμα κατά τη διάρκεια της χρήσης, χωρίς καμία επίδραση στην ποιότητα του προϊόντος. Είναι φυσιολογικό να χρειαστεί να πιέσετε λίγο περισσότερο αυτό το σωληνάριο απ' ότι ένα κλασικό σωληνάριο για να βγει το προϊόν.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα:

Εγγυημένη αποτελεσματικότητα για το αίσθημα του κνησμού. Καταπραΰνει άμεσα και ελέγχει τους ερεθισμούς, που σχετίζονται με την ξηρότητα του δέρματος. Σημαντική μείωση του δείκτη SCORAD από την 1η εβδομάδα*. *Κλινική μελέτη (γαλάκτωμα, κρέμα, βάλσαμο) σε 97 άτομα με 1 εφαρμογή την ημέρα.

Σύνθεση:

WATER-CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE-GLYCERIN-CETEARYL ALCOHOL- NIACINAMIDE-10-HYDROXYDECENOIC ACID-AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT-CETEARYL GLUCOSIDE-CETYL ALCOHOL-GLYCERYL STEARATE-OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL-PEG-100 STEARATE-POLYACRYLATE-13-POLYISOBUTENE-POLYSORBATE 20-SORBITAN ISOSTEARATE-TOCOPHEROL-TOCOPHERYL ACETATE

3282770149678

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κρέμα
Ανάγκη για
Ενυδάτωση, Ξηρό-Ευαίσθητο Δέρμα
Περιποίηση Σώματος
Καλλυντικά Σώματος
Κατηγορία Προϊόντος
Καλλυντικά Σώματος
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών