• TERRANOVA Beauty Complex Hair Skin Nails 100 veg. Caps
TERRANOVA Beauty Complex Hair Skin Nails 100 veg. Caps
search
TERRANOVA Beauty Complex Hair Skin Nails 100 veg. Caps

Terranova Beauty Complex Hair Skin Nails 100 veg. Caps

24,86 €
(με Φ.Π.Α.)

TERRANOVA Beauty Complex Hair Skin Nails 100 veg.Caps Συμπλήρωμα διατροφής για ενίσχυση των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών.

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής TERRANOVA Beauty Complex – Hair – Skin – Nails 100 veg.caps είναι μια καινοτόμος και διαφοροποιημένη σύνθεση με μεγάλο εύρος συστατικών, η οποία προάγει την καλή υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών.

Περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, καροτενοειδή και ΜSM (methylsulfonylmethane) σε συνεργιστική δράση με βότανα, που παρέχουν στον οργανισμό θρεπτικά, αντιοξειδωτικά, αποτοξινωτικά συστατικά και ωφέλιμα ωμέγα 7 λιπαρά οξέα.

Κατάλληλο για αντιγήρανση, επανόρθωση της φθοράς του δέρματος, ενδυνάμωση των μαλλιών και των νυχιών. Ιδανικό και για vegetarian και vegans (αυστηρούς φυτοφάγους).

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Βιταμίνη Α, Βιταμίνη C, Ψευδάργυρος, ΜSM, Νεροκάρδαμο, Ρίζα άρκτιου, Φύλλα ασιατικής σεντέλας (Gotu Kola), Σπόροι κολοκύθας, Ακατέργαστοι κόκκοι κακάο, Πίτουρο ρυζιού, Βατόμουρο Βilberry, Καρπός και φύλλα ιπποφαούς, Φύλλα τσουκνίδας, Βλαστός εκουιζέτου. Horsetail Spring Shoot - Βλαστός εκουιζέτου
Το εκουιζέτο είναι πλούσιο σε πολλά θρεπτικά στοιχεία πολύ σημαντικά για την καλή υγεία και ακεραιότητα της επιδερμίδας, των μαλλιών και των νυχιών, όπως πυρίτιο (το οποίο λειτουργεί, κατά κάποιο τρόπο, ως «κόλλα των κυττάρων»), θείο (που υπάρχει σε μεγάλες ποσότητες στα μαλλιά), βιταμίνη C (απαραίτητη για την παραγωγή κολλαγόνου) και ασβέστιο.

Nettle-Leaf Nettle Leaf - Φύλλα τσουκνίδας
Η τσουκνίδα περιέχει σημαντικά επίπεδα ασβεστίου, πυριτίου και βιταμίνης C, καθώς και ψευδάργυρο, ένα θρεπτικό στοιχείο που είναι απαραίτητο για την επιδερμίδα, τα μαλλιά και τα νύχια.

Sea-Buckthorn-Berry Sea Buckthorn Berry & Leaf - Καρπός και φύλλα ιπποφαούς
Οι καρποί αποτελούν μία από τις πλουσιότερες φυσικές πηγές ωμέγα-7 λιπαρών οξέων, τα οποία έχουν γίνει ευρέως γνωστά λόγω της εξέχουσας σημασίας τους σε εφαρμογές υγείας και καλλωπιστικής φροντίδας - ιδίως στη διατήρηση της καλής υγείας της επιδερμίδας. Τα υψηλά επίπεδα ισχυρών αντοιξειδωτικών φλαβονοειδών και καροτενοειδών και η μεγάλη ποσότητα βιταμινών C και Ε αιτιολογούν επίσης τη χρήση του ιπποφαούς στις θεραπείες καλλωπισμού.

Bilberry-Fruit Bilberry Fruit - Βατόμουρο Βilberry
Σύμφωνα με έρευνες, τα φλαβονοειδή ανθοκυανοσίδες (υπάρχουν σε μεγάλες ποσότητες στο βατόμουρο) διεγείρουν την παραγωγή μυκοπολυσακχαριτών, οι οποίοι αποτελούν ένα από τα βασικά δομικά στοιχεία του ιστού του δέρματος. Είναι επίσης πολύ σημαντικά για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών.

Οδηγίες χρήσης - Δοσολογία:

Ενήλικες 1-2 κάψουλες την ημέρα με το φαγητό.

5060203791636

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Κατάλληλο για
Vegans & Vegetarians
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών